ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Osman Eray Karademir Anaokulu

OKULUMUZDA 23 NİSAN COŞKUSU

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emanet ettiği, Türk milletinin gönlünde, onun bağımsızlığının sarsılmaz ifadesi olarak en önemli yeri işgâl eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl yurdumuzda, bütün kurumlarımızda, okullarımızda ve her evde çeşitli etkinliklerle kutlanarak millî birliğimizin kenetlenmiş ifadesini temsil etmektedir. Bu yıl da okulumuz 4 Yaş Kelebekler ve Laleler sınıfı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından covid-19 önlemlerine/ sosyal mesafeye dikkat ederek okul bahçemizde çeşitli oyunlar ve şarkılar eşliğinde bayram coşkusunu yaşadı. 5 Yaş Minik Yıldızlar Sınıfı öğrencileri, evlerini adeta şölen havasıyla süsleyerek şarkılar eşliğinde bayram kutlamalarına katıldı.

Yayın: 23.04.2021 - Güncelleme: 23.04.2021 20:36 - Görüntülenme: 257