Oyunlarla Matematik

"Oyunlarla Matematik" eTwinnig Projemiz

"Oyunlarla Matematik" uluslararası eTwinning projemiz 10 Türk, 3 Yunan, 4 Polonya, 1 Portekiz, 1 Estonya ve 1 Litvanya olmak üzere toplam 20 öğretmen ve 300'ün üzerinde öğrencimiz ile uygulanmaya devam ediyor.  Erken çocukluk, matematiksel düşünmeyi kazanmak için kritik bir dönemdir ve çocuklar matematiği eğlence, oyun ve keşif yoluyla daha kalıcı olarak öğrenirler. Bu dönemde çocuklara sağlanan ortam ve olanaklar, onların matematiğe karşı olumlu tutum geliştirmelerine katkı sağlayacağı gibi, ileriki yaşamlarının temelini oluşturacak birçok becerinin kazanılmasını da kolaylaştıracaktır. Bu proje ile öğrencilerimize matematiği erken yaşta tanıtmayı ve öğrencilerimize sınıflandırma, karşılaştırma, sıralama, sayma, uzamsal algı ve geometri, ölçme, parça-bütün, örüntü ve grafik gibi temel matematik becerilerini kazandırmayı hedefledik.

Yayın: 27.02.2022 - Güncelleme: 16.08.2023 14:24 - Görüntülenme: 190