Okur Gezer eTwinnig Projesi

OKUR GEZER PROJESİ

Projemizde okul öncesi ve ilkokul öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyoruz. Bunun içinde "Kitabım Hep Yanımda" sloganı ile yokla çıkıyoruz. Kitabın her zaman ve her yerde yanımızda olabileceğine inanıyoruz. Her yerde kitap okumanın zevkini çocuklara yaşatmak istiyoruz. Yapacağımız gezilerde kitaplarımız hep yanımızda olacak.

Okur Gezer Projemiz ile

1. Çocuklara kitap sevgisi kazandırmayı
  2. Her zaman ve her yerde kitap okuma alışkanlığı vermeyi
  3. Dil gelişimi, bilişsel gelişim ve hayal güçlerini desteklemeyi
  4. İletişim ve iş birliği yaparak proje tabanlı öğrenmeyi sağlamayı
  5. Alan gezileri ile görsel hafızalarını güçlendirmeyi planlıyoruz.

BEKLENEN SONUÇLAR

Projemiz sonunda belirlediğimiz hedeflere ulaşmayı, çocukları farklı gelişim alanlarında desteklemeyi, günümüz gereği olan teknoloji kullanımını bilinçli hale getirmeyi planlıyoruz.

Bunların dışında beklediğimiz görsel sonuçlar ise; herkese açık bir twinspace sayfası, proje videoları, proje logosu, hikâye kitabı, broşürler ve bir sanal sergi olacaktır.

Yayın: 28.04.2022 - Güncelleme: 16.08.2023 14:14 - Görüntülenme: 72